Rögu nivāraṇī Gangā = Roga nivāraṇī Gaṅgā = Rog Nivarani Ganga : āyurvedik sidhānta anūsāri likhyalu bīmāryuni je ̈jāṇa ʻain ʻilāja jo sankhiptu sangrahu - Nāthāṇī, Govardhanu Rāmcandu, 1925- (Go. Nāthāṇī, 1979)
Ayurvedic materia medica.