Pākadarpaṇam : ʼMādhurīʼ-Hindīvyākhyāvibhūṣitam : prācīnatama Āyurvedīya svasthavrtta evaṃ pākaśāstra kā viśishṭa grantha - Nala, Maharaja (Kāśī Saṃskrta granthamālā ;, 1983)
Verse work on ancient Indian cookery, according to the ayurvedic system in Indic medicine.