Psykiatrisen hoidon tulostutkimus : kokemuksia KYKS:n psykiatrian klinikalta = Research on the results of psychiatric treatment ; experiences at the Department of Psychiatry, University Central Hospital of Kuopio - Lehtonen, Johannes (Kuopion yliopiston julkaisuja. Lääketiede. Alkuperäistutkimukset, 1988)
English summaries.