Mtshuṅs-med Chos-kyi-rgyal-po Rje Rin-po-cheʼi rnam par thar pa bskal bzaṅ legs bris ʼdod paʼi re skoṅ dpag bsam gyi sñe ma źes bya ba bźugs so - Ṅag-dbaṅ-lhun-grub, Rje Mkhan-po VI, 1670-1730 (s.n., 1977)
Biography of the Bhutanese ruler and religious leader Rgyal-sras Bstan-ʼdzin-rab-rgyas, 1638-1696.