Ta rāʺ ma kyaṅʻʹ thuṃʺ upade cī raṅʻ thuṃʺ poṅʻʺ khyupʻ, 1872-1992 - Mra, Ūʺ (Cacʻ saññʻ toʻ Cā pe ; Phranʻʹ khyi reʺ, Ratanā Rvhe Upade Cā ʼupʻ Tuikʻ, 1994)
Digest of Burmese code of civil procedure, 1872-1992.