Penghormatan kepada seorang tokoh bijaksana Tun Haji Abdul Razak bin Datuk Hussein ... Perdana Menteri Malaysia, 11hb Mac 1922-14hb Januari 1976 (Lembaga Kemajuan Pahang Tenggara, 1976)
In memory of the late Tun Abdul Razak, 1922-1976.