Warisan ASAS 50 : kumpulan kertas kerja ceramah dan bengkel "ASAS 50 dan sastera Melayu moden." (Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pelajaran Malaysia, 1981)
Working papers of a workshop on the influence of ASAS 50, "writers of the 1950s," on contemporary Malaysian literature.