Nuiṅʻ ṅaṃ toʻ Ṅrimʻ vapʻ Pi prāʺ mhu Taññʻ chokʻ reʺ ʼA phvaiʹ ukkaṭṭha, Tapʻ ma toʻ Kā kvayʻ reʺ Ūʺ cīʺ khyupʻ Builʻ khyupʻ mhūʺ krīʺ Co Moṅʻ e* minʻʹ khvanʻʺ myāʺ - Co Moṅʻ (Pranʻ krāʺ reʺ Vanʻ krīʺ Ṭhāna, Sa taṅʻʺ nhaṅʻʹ Cā nayʻ jaṅʻʺ Lupʻ ṅanʻʺ, 1990)
On the political development and the policy of the State Law and Order Restoration Council, the ruling military power in Burma after the unrest in 1988.