Śiva-mahimā : Bhagavāna Śiva kī mahimā para eka khojapūrṇa pustaka, jisameṃ dvādaśa jyotirliṅga, Śiva ashṭamūrtiyoṃ, tathā anya pramukha Śivatīrthoṃ, mandiroṃ kī prāmāṇika jñānapūrṇa jānakārī bhī samāḥita hai - Gupta, Dāū Dayāla (Dharmadarśana mālā ; 1., 1981)
On Siva, Hindu deity.