Pseudodementia vanhuuden depression ilmenemismuotona : Pseudodementia as manifestation of depression in the elderly - Koskinen, Teuvo (Kuopion yliopiston julkaisuja. Lääketiede. Alkuperäistutkimukset, 1991)
English summary.