Āyakara aina, 2031, tathā Āyakara niyamāvalī, 2039 : hāla sammako saṃśodhana sahita (Śrī 5 ko Sarakāra, Kānūna tathā Nyāya Mantrālaya, Kānūna Kitāba Vyavasthā Samiti, 1982)
Nepalese Income tax law, 1974, and Income tax regulations, 1982; with amendments.