Nuorten hiihtäjien selkäkivut ja -löydökset : poikkileikkaus- ja seuruututkimus pohjoissavolaisten 10-16-vuotiaiden hiihtäjien ja verrokkien selkäkivuista ja -löydöksistä ja niihin liittyvistä tekijöistä - Mahlamäki, Seppo (Kuopion yliopiston julkaisuja. Lääketiede. Alkuperäistutkimukset, 1987)
English summary.