Byaṅ chub sems dpaʼi spyod pa la ʼjug paʼi tshig ʼgrel ʼjam dbyaṅs bla maʼi źal luṅ bdud rtsiʼi thigs pa bźugs so - Kun-bzaṅ-dpal-ldan, Mkhan-po (s.n., 1970)
Commentary on Śāntideva's Bodhicaryāvatāra.