Sarup sāra samkhan Ph̄æn Phatthanā Ngān Sawatdikān Sangkhom læ Sangkhom Songkhr̨ō h̄æng Chāt : chabap thī 3 (Ph̨ō. S̨ō. 2540-2544) (ʻEkkasān thāng wichākān, 1998)
On social development plan of Thailand.