Da Afghānistān da Damokrātīk Jamhūrīyat prakhtiyāʼī iqtiṣādī aw ṭolaneze da pinzah kalan plān assāsī shmer aw lār ṣhowanī da 1358 a 1362 pah uzhdo ke (Da Ṣhowane aw Rawuane Ma̤tbaʻah, 1979)
Socioeconomic development plan, 1979-1983.