Pāḷi = Pāḷi + Mranʻ mā ʼabhidhānʻ nhaṅʻʹ gāthā thūʺ myāʺ - Kesavābhivaṃsa, ʼA rhaṅʻ (Dhamma Roṅʻ khraññʻ Cā pe Tuikʻ : Phranʻʹ khyi reʺ, Dhamma Guṇʻ raññʻ Piṭakatʻ Cā ʼupʻ Chuiṅʻ, 1991)
Pali-Pali-Burmese dictionary.