Ki nonghikai kiba khraw = Great educators : ki jingthoh shaphang ka jingim, ki jingmut jong ka education ki jingthmu bad ki kam - Das, R. P. (B. Das : lah ban ioh na, Chapala Book Stall, 1974)
On some of the world's great educationalists and social reformers.