Rje btsun bla ma rdo rje ʼchaṅ chen po Śākya-śrī-dzña naʼi rnam thar me tog phreṅ ba źes bya ba - Kaḥ-thog Si-tu Chos-kyi-rgya-mtsho, 1880-1925 (Sherab Gyaltsen, 1980)
Biography of the Nyingmapa teacher Rtogs-Idan Śākya-śrī, 1853-1919.