Ve bhū Cha rā toʻ Bhu rāʺ krīʺ, theruppatti nhaṅʻʹ kyaṅʻʹ cañʻ - Kyoʻ Ññvanʻʹ, Ūʺ (Kaṃʹ koʻ Ūʺ Cā pe : Phranʻʹ khyī reʺ, Sanʻʺ Mraṅʻʹ Mraṅʻʹ Piṭakatʻ Cā ʼupʻ Chuiṅʻ, 1993)
Life and teachings of Ve bhū Cha rā toʻ, 1896-1977, Burmese Buddhist priest.