Pālimanʻ rveʺ kokʻ pvai lakʻ cvai upade : 1948 khu nhacʻ Pālimanʻ Rveʺ kokʻ pvai ʼAkʻ Upade, 1948 khu nhacʻ Pālimanʻ Rveʺ kokʻ pvai Naññʻʺ Upade, rveʺ kokʻ pvai kanʻʹ kvakʻ lvhā naññ̄ʺ upade myāʺ pā vaṅʻ pā saññʻ (Praññʻ thoṅʻ cu Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ toʻ ʼA cuiʺ ra Puṃ nhipʻ reʺ nhaṅʻʹ Cā reʺ kiriyā Ṭhāna, 1959)
Manual of laws governing elections to the Parliament in Burma.