Praññʻ thoṅʻ cu sāʺ tuiʹ e* ruiʺ rā lakʻ thapʻ maṅgalā pvai dha leʹ myāʺ - Syhaṅʻ Sīri, Takkasuilʻ (Thūʺ Mratʻ Cā pe : Praññʻ luṃʺ kyvatʻ phranʻʹ khyī rā ṭhāna Ca payʻ Ūʺ Cā pe Phranʻʹ khyi reʺ, 1991)
Marriage customs of the various ethnic groups in Burma.