Kuorma-auton ja perävaunuyhdistelmän tiehidastuvuuden ja dynamometrimittausten vastaavuus - Haataja, Mauri (Acta Universitatis Ouluensis. Series C. Technica,, 1997)
Abstract: Correlation of road retardation and dynamometer measurements for lorries and trailer combinations.