Ẓarāyif va ṭarāyif, yā, Muẕāf va mansūbhā-yi shahrʻhā-yi Islāmī va pīrāmūn - Ābādī Bāvīl, Muḥammad (Anjuman-i Ustādān-i Zabān va Adabīyāt-i Fārsī, 1979)
On the famous cities of the Islamic world; a gazetteer.