Paramatthadīpanī nāma Petavatthuaṭṭhakathā : Suttantapiṭake Khuddakanikāye Petavatthupāḷiyā saṃvaṇṇanābhūtā Dhammapālattherena katā - Dhammapāla, 8th cent (Marammaraṭṭhe Buddhasāsanasamiti, 1958)
Classical commentary on Petavatthu, section of Khuddakanikāya, Theravada Buddhist canonical text.