Lapsiperheiden voimavarat ja niiden vahvistaminen hoitotyön keinoin : nursing interventions facilitating the use of family resources in primary health care - Pelkonen, Marjaana (Kuopion yliopiston julkaisuja. E. Yhteiskuntatieteet, 1994)
Abstract.