Sa khaṅʻ Kuiyʻ toʻ Mhuiṅʻʺ e* Mhā toʻ puṃ; nhaṅʻʹ, Cacʻ kuiṅʻʺ pranʻ mhā toʻ puṃ, nhacʻ ʼupʻ tvai - Mhuiṅʻʺ, Sa khaṅʻ Kuiyʻ toʻ, 1875-1964 (Praññʻ thoṅʻ cu Cā pe Phranʻʹ khyī reʺ : Phranʻʹ khyī reʹ, Haṅsā ta Cā pe, 1971)
With critical introductions by Joʻgyī, b. 1908.