Rtsa rgyud chen po gsaṅ ba bsen thub kyi ʼgrel pa rin po che yid bźin rnam par bkod paʼi rgyan daṅ bcas pa; commentaries on the Bonpo tantra Gsaṅ ba bśen thub and the Khro bo sku gsuṅ thugs kyi sgrub thabs - Blo-gros-rgyal-mtshan, ʼA-źa, 1198-1263 (distributor: Tibetan Bonpo Monastic Centre, New Thobhyal, H.P., 1973)
Bonpo esoteric exegetical texts.