Omatoimisuus, sosiaalinen tuki ja terveys : teoreettinen analyysi ja väestötutkimus neljässä savolaiskylässä = Self care, social support and health ; theoretical analysis and population study in four villages in Eastern Finland - Kumpusalo, Esko (Lääkintöhallituksen julkaisuja. Terveyskasvatus. Sarja Tutkimukset, 1988)
English summary.