Asalī ṭhūlo Śrī Ādi Kavi Bhānubhaktācāryale banāyeko purāno Āṭhakāṇḍa Rāmāyaṇa : yasamā sātakāṇda Rāmāyaṇa ra purāṇa bamojima śuddha Rāmāśvamedha-kāṇḍako kathā sajilo gari lekhieko cha - Bhānubhakta, 1812-1868 (Śrī Hitaishī Kampanī, 1979)
Epic poem about Rāma, Hindu deity.