Het patroon van de oude Curaçaose samenleving een sociologische studie - Hoetink, Harmannus (Anjerpublikaties ;, 1958)
For review see: G.J. Kruijer, in Nieuwe West-Indische Gids, jrg. 42 (1962); p. 66-71; De Volkskrant (13. IX. 1958)