Phug lugs rtsis kyi bstan bcos legs par bśad pa rigs ldan mchod paʼi ʼod snaṅ las rab rgyal sa bya lor rtsis ʼgo gsar du spos pa źes bya ba bźugs so - Blo-gros-rgya-mtsho, A-mdo (s.n., 1978)
Introduction to the principles of Tibetan astrology, based on the Vai durya dkar po and Ñin byed snaṅ ba.