Tshig bdun gsol ʼdebs daṅ ṅo mtshar bla ma brgyud paʼi gsol ʼdebs byin rlabs bdud rtsiʼi sprin phuṅ źes bya ba bźugs so (s.n., 1973)
Devotional verses of the Changter (Byaṅ gter) tradition of the Nyingmapa sect of Tibetan Buddhism.