Wedaka rishīāṃ de ilama te hunara, arathāta, Wedāṃ wica nānā tarāṃ dī widyā te hunarāṃ de prakāra ara wedāṃ de saraba widyāoṃ kā bhaṇḍāra hoṇa para ika nirapakkha khoja - Singh, Wazir (Weda dharama paṛatāla laṛī ;, 1906)
Critical study of Vedas and Arya Samaj beliefs