Kroḍapattrasaṅgrahaḥ : atra Anumānajāgadīśyāḥ Pratyakṣānumānagādādharyāḥ Pratyakṣānumānamāthuryā Vyutpattivādasya Śaktivādasya Muktivādasya Śabdaśaktiprakāśikāyaḥ Kusumāñjaleśca Kroḍapattrāṇi - Kālīśaṅkarasiddhāntavāgīśa (Caukhambā-Saṃskrta-granthamālā, 1905)
Treatises on neo-Nyaya fundamentals.