Ññoṅʻ ramʻʺ khetʻ Mranʻ mā saṃ ʼa phvaiʹ Ta rupʻ Praññʻ svāʺ mhatʻ tamʻʺ : Haṃsāvatī rokʻ Maṅʻʺ lakʻ thakʻ sakkarājʻ 1111/1113 khu - Rheʺ hoṅʻʺ Cā pe Sutesī Ta ūʺ (Mranʻ mā mhu Bimānʻ Cā pe Bhaṇʻ ; Cinʻ Panʻʺ Mruiṅʻ Cā pe Tuikʻ, 1993)
Burmese delegation to China in 1949-1951; transcribed from an unpublished manuscript.