Pokok-pokok petunjuk pelaksanaan program peningkatan produktivitas kerja tenaga kerja wanita melalui peningkatan kesejahteraan terpadu (Kantor Menteri Negara Urusan Peranan Wanita, 1994)
Government guidelines for increasing welfare and productivity of women workers in Indonesia.