Rdo rje phag moʼi zab khrid las dbaṅ phur thugs kyi thig leʼi Yid kyi ʼgyod bśags brjod med don gyi kloṅ bśags rig pa raṅ ʼgrol bźugs so - Bde-baʼi-rdo-rje (s.n., 1971)
Formula for confession and atonement from a cycle of recent Nyingmapa revelations.