Ḵẖut̤bāt-i sadārat : panjāh sālah jūblī, Āl Inḍiyā Muslim Ejūkeshnal Kānfrans, ʻAlīgaṛh, munʻaqidah māh Mārc 1937 bamuqām ʻAlīgaṛh, yaʻnī, un bārah ḵẖut̤boṉ kā majmūʻah jo kānfrans kī panjāh sālah jūblī ke mauqiʻ par us ke muḵẖtalif shuʻboṉ meṉ paṛhe gaʼe (SAMP early 20th-century Indian books project, 1938)
Chiefly on Muslim education.