Rāingān kānwičhai r̄ưang kānplīanpl̄æng kh̨ōng chumchon chāokhao phao Pākœy̨ō nai dān rabop kānphalit rabop khunkhā læ rabop khwāmsamphan nai miti khwāmsamphan rawāng phēt : sưksā k̨ōranī : chumchon Hūai Mai Dam Tambon Hūai Pū Ling ʻAmph̄œ M̄ưang Čhangwat M̄æ Hong S̨ōn - Narēt Songkhr̨osuk (Sūn Satrīsưksā, Khana Sangkhommasāt, Mahāwitthayālai Chīang Mai, 1995)
Pakoeyo tribes' changes in regard to relationship between gender.