Saṅs rgyas Bcom ldan ʼdas kyi rnam par thar pa rmad du byuṅ baʼi mdzad pa ʼkhrul pa med par brjod pa Bde bar gśegs paʼi spyod pa mchog gi gter : a detailed rendering of the life of Lord Buddha - Skal-bzaṅ-chos-kyi-rgya-mtsho-bsod-nams-dbaṅ-poʼi-sde, Sna-nam Btsun-pa (Tashi Dorji ; Tibetan Bonpo Monastic Centre [distributor], 1975)
Life of the Gautama Buddha by a Kadampa (Bka'gdams-pa) religious leader of Bragor Monastery in Tibet.