Layʻ tī Cha rā toʻ Bhu rāʺ krīʺ reʺ sāʺ toʻ mū ʼapʻ so Saddā saṃ khipʻ kyamʻʺ kui Layʻ tī Paṇḍita ʼA rhaṅʻ bhvaṅʻʹ chui reʺ sāʺ ʼapʻ so Saddamañjarī kyamʻʺ - Moṅʻ Krīʺ, Layʻ tī Paṇḍita Ūʺ, 1887-1940 (Kavi Myakʻ Mhanʻ Cā puṃ nhipʻ tuikʻ, 1934)
Commentary on Saddā saṃ khipʻ, treatise on Pali grammar, by Ledi Thera, 1846 or 7-1923 or 4.