Buletin pembinaan penghayat Kepercayaan Terhadap Tuhan Yang Maha Esa (Direktorat Pembinaan Penghayat Kepercayaan Terhadap Terhadap Tuhan Yang Maha Esa, 1992)
Bulletin of the Directorate for Believe in Almighty God.