Gujarātī sāhityanī rūparekhā : Apabhraṃśakālathī ādyatana samaya sudhīnī sāhityanuṃ rekhādarśana - Vaidya, Vijayarāya Kalyāṇarāya, 1897-1974 (SAMP early 20th-century Indian books project ;, 1943)
History of Gujarati literature.