Istilah perdagangan, perusahaan dan ilmu akaun, Inggeris-Melayu-Inggeris (Dewan Bahasa dan Pustaka, Kementerian Pelajaran Malaysia, 1973)
English-Malay, Malay-English dictionary of technical terms in commerce, industry, and accountancy.