Cī maṃ khanʻʹ khvai reʺ nhaṅʻʹ ta rāʺ cī raṅʻ reʺ chuiṅʻ rā ʼa thūʺ upade myāʺ - Mraṅʻʹ ʼOṅʻ, Ūʺ, 1924- (Ūʺ Mraṅʻʹ ʼOṅʻ Cā pe, 1985)
Digest of extra ordinary laws relating to public administration in Burma.