Ūʺ Sakʻ Taṅʻ cī raṅʻ reʺ sāʺ ʼapʻ saññʻʹ Bedavaṇṇanā kyamʻʺ kui Ūʺ Sakka ʼa kyayʻ phvaṅʻʹ chui reʺ sāʺ cī raṅʻ ʼap so Bedavaṇṇanā ṭīkā sacʻ kyamʻʺ - Śakka, Ū (Tāvatinʻ Paññā Catuiʺ, 1934)
Exposition on Bedavaṇṇanā kyamʻʺ, by Ūʺ Sakʻ Taṅʻ; classical verse work on astrological interpretations.