Nöteborgsfreden och Finlands medeltida östgräns - Gallén, Jarl (Skrifter utgivna av Svenska litteratursällskapet i Finland, 1991)
Summary: The peace treaty of Nöteborg (Orekhovets-Pähkinäsaari) and the eastern border of medieval Finland.