Thamnīap ʻongk̜̄on ʻēkkachon dān rǣngngān (čhattham dōi Krom Sawatdikān læ Khumkhr̜ōng Rængngān, Krasūang R̄ængngān læ Sawatdikān Sangkhom, 1998)
Directory of private foundations for labour protection.