Kyeʺ jūʺ rhaṅʻ Layʻ tī Cha rā toʻ Bhu rāʺ krīʺ reʺ sāʺ cī raṅʻ toʻ mū ʼapʻ so Mahāsarana guṃ toʻ krīʺ - Ñāṇa, Ledi Cha rā toʻ, 1846 or 7-1923 or 4. (Praññʻ thoṅʻ cu Chuirhayʻlacʻ Sammata Mranʻ mā Nuiṅʻ ṅaṃ toʻ, Sāsanā reʺ Ūʺ cīʺ Ṭhāna, 1980)
Buddhist prayer book.