Erikoissairaanhoidon hallinnon muutos ja hallinnon käyttökustannukset Suomessa 1987-1991 - Miettinen, Sakari (Kuopion yliopiston julkaisuja. E. Yhteiskuntatieteet, 1993)
Abstracts: Administrative changes and the cost of administration in specialized hospital care in Finland.